HomeUitgaan

Uitgaan

Curacao heeft een bruisend en gevarieerd uitgaansleven. Dansen op het strand of in de openluchtdiscotheek, gezellig borrelen in een van de vele bars of een filmpje pakken. Het kan allemaal. Vooral rondom Willemstad en aan de stranden zijn er vele opties.

Het unieke aan Curacao is dat de uitgaansavond vaak al vroeg begint als rond zonsondergang om ca 18.00 - 19.00u de beroemde happy hours starten. Typisch is ook dat het elke dag ergens anders te doen is, en dat vooral de zeer druk bezochte happy hours hier een grote rol in spelen.

Maandagavond is het quizavond in De Tropen, dinsdag is er een gratis openluchtbioscoop op Mambo, woensdagavond borrelen in café Nachtwacht in Punda en donderdag studentenavond. Het weekend wordt groots ingeluid met het happy hour bij Wet & Wild Beachclub en 's avonds wordt er verder gedanst in TuTu Tango. Zaterdag start met het happy hour bij Zanzi bar, terwijl 's avonds de moderne discotheek Bermuda de place to be is. En als je denkt dat zondag een dag is om te herstellen dan heb je het ook mis, want bij het happy hour van Wet & Wild wordt het weekend tot in de late uurtjes uitgeluid.

Hieronder een overzicht van de leukste uitgaansgelegenheden.

Bermuda

Bermuda is één van de grootste en populairste discotheken van Curacao. De discotheek is grotendeels open air en telt 3 verschillende area’s. Bermuda is centraal gelegen bij het grote parkeerterrein aan het Waaigat in Punda.

Register to read more...

Wet & Wild

Wet & Wild, gelegen aan het Seaquarium Beach is één van hotspots op het gebied van uitgaan en / of borrelen op Curacao. Vooral op vrijdag en zondag tijdens de befaamde happy hours is het altijd erg druk en gezellig.

Register to read more...

Ontspanning

Go to top