HomeSport en avontuur

Sport en avontuur

Hoewel het vaak verleidelijk is lekker van de zon te genieten is er op het gebied van sport en avontuur ook genoeg te beleven op Curacao en is er ook een bloeiend verenigingsleven. Sporten en activiteiten die u op Curacao kunt beoefenen zijn:

Fietsen

Fietsliefhebbers zullen zeker genieten van de CuraƧaose natuur en buitenlucht. Er zijn vele mooie mountainbikeroutes door onder andere zoutpannen (bij Jan Thiel), langs de ruige noordkust (via Koraal Tabak) of over oude plantages (Christoffel Park). Deze bieden telkens weer nieuwe uitdagingen en vergezichten. Het is zeker de moeite waard om Curacao op de fiets te ontdekken.

Register to read more...

Hardlopen

Hardlopen wordt in Nederland een steeds populairdere bezigheid om sportief en ontspannend bezig te zijn. Tijdens uw vakantie kunt u natuurlijk kiezen om lekker te relaxen, maar hardlopen is ondanks het tropische klimaat zeker mogelijk op Curacao.

Register to read more...

Wandelen

De natuur van Curacao is het beste te voet te bewonderen. Laat je aangenaam verrassen door de diversiteit van het landschap en door de mooie wandelroutes. Deze routes zijn soms niet eens per auto te bereiken en worden maar zelden bezocht.

Register to read more...

Actief

Go to top