HomeRestaurants

Restaurants

Eten is een geliefde bezigheid van Curaçaoënaars. Er zijn op het eiland dan ook een groot aantal restaurants en 'sneks' (kleine snackbars langs de weg), terwijl ook de fastfoodrestaurants zoals Mc Donalds, Kentucky Fried Chicken en de Pizzahut niet ontbreken.

De restaurants zijn er in alle soorten en maten van chique en elegant tot de gezellige eetcafe's. Gezien de grote culturele diversiteit zijn er ook een groot aantal internationale keukens vertegenwoordigd, terwijl ook de smaakvolle lokale keuken niet ontbreekt.

De meeste restaurants accepteren creditcards, terwijl ook pinnen steeds vaker mogelijk is. Over het algemeen wordt er 10% bedieningstoeslag berekend, terwijl ook de 5% BTW nog bovenop de prijs komt.

Hieronder een overzicht van de diverse restaurants.

De Buren

Eetcafe De Buren, gelegen aan het Wilhelminaplein in Punda (Willemstad), staat garant voor lekker eten, drinken en genieten. Eetcafe De Buren ligt midden in de historische en betoverende binnenstad van Curacao en wordt gekenmerkt door haar kleine straatjes en steegjes vol kleur en leven.

Register to read more...

De kleine Wereld

In een romantische setting, onder de tropische sterrenhemel en met uitzicht over het water, geniet u op een comfortabel, drijvend terras van heerlijk eten en goede muziek. Restaurant De Kleine Wereld, gelegen aan het Spaanse Water, is werkelijk een aanrader.

Register to read more...

De Tropen

 ‘Ik zie je in de tropen’ is lange tijd de slogan geweest van dit legendarische etablissement. In De Tropen komen toeristen, studenten, zakelijke lunchgasten, muzikanten en andere feestbeesten voor het immer gezellige sfeertje, de betaalbare gerechten op de kaart, de live muziek, en het happy hour op vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur.

Register to read more...

Pleincafé Wilhelmina

Plein Café Wilhelmina is een eetcafé in het hart van Punda. Het is een echte hotspot en oogt altijd erg druk en gezellig. Het café is vooral erg populair onder studenten en stagiaires. De menukaart is eenvoudig, maar smakelijk.

Register to read more...

Ontspanning

Go to top