HomeOntspanning

Ontspanning

Vraag een willekeurig iemand waar hij aan denkt bij het woord Curacao, en zeer waarschijnlijk zal het gaan over zon, zee, relaxen, lekker eten en happy hours. Niet voor niets is "Chillen op de Antillen" al vele jaren een grote hit op het Caribische eiland.

Terwijl in de westerse landen menigeen probeert te onthaasten, weet met op Curacao niet eens wat die term inhoudt. De natuurlijke 'easy way of life' die op het eiland heerst is een verademing. Het is dan ook logisch dat er genoeg mogelijkheden zijn op Curacao om te relaxen en ontspannen.

Zo zijn er natuurlijk de vele stranden en baaien, zowel toeristisch als afgelegen en idyllisch. Verder is eten een favoriete bezigheid op Curacao, dus zijn er ook restaurantjes en eettentjes in alle soorten en maten te vinden. Ook is er een bruisende uitgaansscene, zowel om lekker los te gaan of te genieten van een tropische cocktail. In Punda zijn ook genoeg winkels voor als je niet met lege handen naar huis wilt, terwijl er ook steeds meer shoppingmalls buiten het centrum komen.

Ontspanning

Go to top