HomeErvaringen

Evaringen

Veelzijdig Curacao is in 1e instantie bedoeld als een informatieve website over Curacao. Vooraf en tijdens ons eerste verblijf op Curacao hebben we geprobeerd via internet informatie in te winnen over het eiland. Hoewel er op internet veel informatie te vinden is, merkten we dat uiteindelijk vrij veel sites bezochten om alles te kunnen vinden.

Nu, enkele jaren later, en met een onverminderde passie voor dit Caribische eiland is daarom het idee ontstaan om zelf een website op te zetten. We zijn inmiddels een eind op weg en hebben heel wat informatie verzameld en hopelijk in overzichtelijke menu's weergegeven. Hoewel we regelmatig ook onze eigen bevindingen in de teksten verwerken, hebben we toch vooral geprobeerd objectief te informeren.

Soms leidt dat echter tot wat droge wat algemene teksten. Onze voorkeur voor bezienswaardigheden kan bijvoorbeeld heel anders zijn dan de uwe. Dus trachten we in eerste instantie een compleet overzicht te geven, in plaats van alleen onze voorkeuren. Toch leek het ons leuk ook wat van onze ervaringen en inzichten te delen. Vandaar dit menu-item met een mengeling van informatieve stukjes en luchtige teksten.

koral tabak curacao

Een heldere dag op de Christoffelberg

Verbaasd nam ik nog maar een slokje water. We staan vlak onder de top van de Christoffelberg en hebben er al een aardige wandeling opzitten, over een bergpad wat je eigenlijk geen bergpad mag noemen. Wandeling is wellicht ook niet het goede woord, want het is vooral klauteren om de top te bereiken.

Register to read more...
Go to top